یکی از مهمترین بخشهای هر هتلی، آشپزخانهٔ آن است. آشپزخانه هتل ارتباط مستقیم با رضایتمندی مهمانان آن خواهد داشت. فرقی ندارد که هتل موردنظر چند ستاره است؛ در هر صورت کیفیت غذایی که به مهمانان هتل ارائه میشود، از جمله اصلیترین فاکتورهای ارزیابی تجربه اقامت آنها در هتل مورد نظر خواهد بود. برای این که بتوانیم غذاهایی متنوع، خوشطعم و بهداشتی در حجم بالا متناسب با نیاز هتل تهیه کنیم، نیاز به آشپزخانهای مجهز به انواع مختلف دستگاههای صنعتی و ابزارهای تخصصی خواهیم داشت. از آن جایی که در هتلها مهمانان خارجی و داخلی حضور پیدا میکنند، منوی غذایی متناسب با ذائقههای گوناگون باید متنوع باشد. همچنین، حجم سفارشات نیز در وعدههای غذایی مختلف میتواند گاهاً بسیار بالا برود و همین موضوع ما را نیازمند تجهیزاتی قدرتمند، با دوام و حرفهای خواهد کرد. اگر علاقهمندید که با تجهیزات آشپزخانه هتل آشنا شوید، از شما دعوت میکنیم در ادامه این مقاله با ال استیل همراه باشید.
نقش تجهیزات در راه اندازی آشپزخانه هتل
راهاندازی یک آشپزخانه حرفهای برای هتلها بدون در اختیار داشتن تجهیزات استاندارد و تخصصی، عملاً به کاری غیرممکن تبدیل خواهد شد. در واقع، تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پایه و اساس عملکرد بهینه و بدون نقص آشپزخانه محسوب میشوند. از مرحله آمادهسازی مواد اولیه گرفته تا پخت، شستوشوی ظروف و… به تجهیزاتی نیاز خواهیم داشت که ضمن افزایش بهرهوری، موجب حفظ کیفیت غذا و همچنین رعایت اصول بهداشتی نیز شوند.
«زمان» یکی از مهمترین عوامل در آشپزخانههای حرفهای هتلها به شمار میرود. تصور کنید که دهها یا صدها سفارش باید در سریعترین زمان ممکن حاضر شوند؛ در چنین شرایطی بدون در اختیار داشتن اجاقهای صنعتی چندشعله، فرهای چندمنظوره، ترولیهای حمل غذا، یخچالهای صنعتی و ماشین ظرفشویی، نمیتوان با دقت و سرعت عمل بالا سفارشها را آماده کرد. علاوه بر این، تجهیزات آشپزخانهای که مدرن و دیجیتال به همراه قابلیت برنامهریزی هستند، میتوانند در حفظ دمای پخت، صرفهجویی در انرژی و کنترل کیفیت غذا موثر باشند. به بیان دیگر، با تجهیزات آشپزخانه هتل، میتوانید فرایند پختوپز را بهتر مدیریت نمایید و رضایت بیشتری را نیز جلب کنید.
مزایای استفاده از تجهیزات آشپزخانه هتل
استفاده از تجهیزات آشپزخانه هتل که با دقت انتخاب شدهاند مزایای متعددی را ارائه میدهند که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره شده است:
- افزایش بهرهوری: استفاده از تجهیزات اصولی عملیات آشپزی را ساده کرده و منجر به افزایش کارایی در تهیه و خدمات غذا میشود.
- دقت در آشپزی: استفاده از ابزارهای باکیفیت به سرآشپزها اجازه میدهد تا دقت خود را در آشپزی حفظ نموده و از پخت غذاهای ثابت و باکیفیت اطمینان حاصل کنند.
- بهبود سرعت کار: تجهیزات اصولی آشپزی باعث افزایش سرعت کار در آشپزخانه شده، زمان انتظار را کاهش و بهره وری کلی را افزایش میدهد.
- استانداردهای بهداشتی: ابزارهای مناسب به حفظ استانداردهای بهداشتی بالا کمک میکنند و در آشپزخانه هتلها برای رعایت مقررات بهداشتی و ایمنی بسیار مهم خواهند بود.
- رضایت مهمان: تجهیزات ضروری آشپزخانه نقشی حیاتی در ارائهی تجربهی سرو غذای لذتبخش دارد که در نهایت منجر به افزایش رضایت مهمانان میشود.
- راهحلهای مقرونبهصرفه: تجهیزات اساسی اغلب مقرونبهصرفه هستند و عملکردهای لازم را بدون صرف هزینههای غیر ضروری مانند هزینه نگهداری و تعمیرات ارائه میدهند.
- ارائه تصویر حرفهای: آشپزخانههای مجهز به انواع تجهیزات و وسایل صنعتی و مدرن به ارائه یک تصویر حرفهای از هتل کمک میکنند و تعهد به کیفیت و عالی بودن خدمات آشپزی را نشان میدهند.
-
لیست تجهیزات آشپزخانه هتل
به طور معمول آشپزخانههای هتل به چند بخش اصلی تقسیمبندی میشوند که در هر بخش به تجهیزات تخصصی نیاز داریم:
۱. بخش اول: تجهیزات پختوپز
- اجاق گاز صنعتی: مناسب برای پخت انواع مختلف غذاها در حجم بالا به همراه قابلیت کنترل دمای دقیق. جهت خرید اجاق گاز صنعتی با کیفیت از محصولات ال استیل دیدن نمائید.
- دیگ بخار یا بویلر: به منظور پخت غذاهای بخارپز یا تهیه حجم بالایی از سوپ و برنج.
- گریل صنعتی: دستگاه گریل صنعتی مناسب برای پخت استیک، همبرگر و همچنین سبزیجات گریل شده میباشد، جهت خرید این محصول با کارشناسان ال استیل تماس بگیرید.
- کبابپز صنعتی: مناسب برای طبخ انواع مختلف کباب با مصرف بهینه انرژی.
- فر اونوکس(کانوکشن): بهترین فر برای پخت یکنواخت و سریع غذاها با جریان هوای گرم فر اونوکس میباشد، جهت خرید این محصول با گارانتی اصالت کالا با شمارههای درج شده در سایت تماس بگیرید.
- تستر یا توستر صنعتی: مناسب برای گرم کردن نان و ساندویچها در بازه زمانی کوتاه مدت.
- سرخکن صنعتی: دستگاه سرخ کن صنعتی وسیلهای کاربردی برای سرخ کردن سریع مواد غذایی در ظرفیت بالا میباشد.
۲. بخش دوم: تجهیزات آمادهسازی مواد اولیه
- چرخ گوشت صنعتی: مناسب برای چرخ کردن گوشت با سرعت بالا و تضمین بهداشت آن میباشد، جهت خرید چرخ گوشت صنعتی با موتور پرقدرت میتوانید از مجموعه ال استیل اقدام نمائید.
- اسلایسر صنعتی: ابزاری برای برش یکنواخت مواد نظیر پنیر، گوشت و نان.
- پوستکن صنعتی: به منظور پوست گرفتن سریع سیبزمینی و سایر سبزیجات.
- خلالکن و رنده برقی: به منظور برش دادن و خرد کردن سبزیجات در اندازههای یکنواخت میباشد، جهت استعلام قیمت دستگاه خلال کن صنعتی با کارشناسان مجموعه ال استیل تماس بگیرید.
- میکسر و همزن صنعتی: دستگاهی برای مخلوط کردن مواد غذایی و تهیه خمیر.
- ترازو دیجیتال صنعتی: از دیگر تجهیزات آشپزخانه هتل برای اندازهگیری دقیق مواد اولیه.
- میز کار استیل: این وسیله کاربردی سطح کار بهداشتی به منظور خرد کردن و آمادهسازی مواد غذایی میباشد، جهت خرید میز کار استیل با کیفیت از استیل درجه یک از فروشگاه ال استیل اقدام نمائید.